Asus u avgustu počinje sa isporukom Zenfone 4 telefona

Objavljeno: 13.7.2017.


Asus nas je u prošlosti navikao na to da nove telefone kompanije vidimo tokom Computexa u junu, međutim ove godine tajvanski gigant je išao drugom putanjom.
Zenfone 4 serija se očekuje uskoro, međutim do sada smo imali priliku da vidimo samo jednog člana familije – Zenfone 4 Max. Očekuje nas još pet modela iz Zenfone 4 linije u narednom periodu.

Novi izveštaj iz Tajvana tvrdi da će Zenfone 4 uređaji biti dostupni tokom avgusta, četiri meseca nakon Asusovog prvobitnog cilja. Prvi model, koji će se pojaviti u prodaji će zapravo biti Zenfone 4 Max, koji je do sada jedini i predstavljen, nakon čega se očekuju i ostali telefoni iz linije.

Glasine su sugerisale da nas do kraja ovog meseca mogu očekivati još četiri Zenfone 4 telefona, što bi se poklapalo sa avgustovskom objavom. S druge strane, pojedini (ili čak svi) Zenfone 4 telefoni bi se u Evropi mogli pojaviti tek u septembru.

Ovakav raspored bi mogao Asusove telefone staviti u konkurenciju sa novim iPhone modelima, Sony telefonima koji stižu na IFA sajam i Samsug Galaxy Note8 fabletom, što bi moglo predstavljati veliki izazov za Asus modele kada je prodaja u pitanju.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *