Prikazan gejmplej video za Wild West Online

Objavljeno: 12.7.2017.


Sredinom maja se pojavila prva slika iz igre Wild West Online, a sada, dva meseca kasnije, je stigao i prvi prikaz gejmpleja za ovaj MMO, studija 612 Games. Igra je još uvek u alfa fazi razvoja i video ne prikazuje finalnu verziju igre, ali ona svakako izgleda fantastično.
Na početku videa je ukratko prikazana početna kastomizacija karaktera, a zatim je prikazano mesto na kome počinje sama igra. Igrač se nalazi na železničkoj stanici gradića Stone Creek, gde istražuje salon, u kojem se može kockati, ulaziti u kafanske tuče i ostale stvari karakteristične za svaki vestern. 

U gejmplej videu takođe možemo videti kako izgleda i lov ucenjene glave, i svaki igrač može biti gonjen od strane drugih igrača, ako se ponaša kao kriminalac.

Wild West Online će izaći u decembru ove godine za PC, osnovna edicija igre košta 20$ dolara, a ako je prednaručite dobijate pristup alfa i beta fazama, takođe, ko prednaruči igru pre 20. jula dobija ekskluzivnu opremu, kozmetiku i još dosta toga, koja kasnije neće biti dostupna. 

Ispod pogledajte kako izgleda divlji zapad kao MMO igra, pa nam recite utiske.

Izvor: Play

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *