Milutin Mrkonjić ženi sredio stan!

Objavljeno: 12.7.2017.


Mrka i dalje vodi brigu o supruzi, iako je u srećnoj zajednici sa Anom Bekutom, koja nema ništa protiv toga da njen dragi održava kontakt s bivšom
Milutin Mrkonjić kompletno je renovirao stan za još uvek zakonitu suprugu Dašu, s kojom ne živi godinama. Upravo to je bio razlog zbog kojeg je ona morala neko vreme da bude u hotelu, saznaje Kurir.

Baš kao što je i sam više puta govorio, Mrka i dalje vodi brigu o supruzi, iako je u srećnoj zajednici sa Anom Bekutom, koja nema ništa protiv toga da njen dragi održava kontakt s bivšom.

– Mrka i Daša se često čuju i viđaju, ostali su u fenomenalnim odnosima nakon razlaza. Milutin joj je rekao da uvek može da se osloni na njega. Nedavno joj je renovirao stan, platio je zamenu parketa, kompletnog nameštaja i kupatila. Dok su trajali radovi, Daša je bila smeštena u hotelu, a zatim se vratila u stan u kojem živi već decenijama. Ona nije htela, niti je tražila od Mrke da joj renovira stan, to je bio njegov poklon – rekao je izvor blizak političaru za Kurir.

Ovim povodom pozvali smo Milutina, ali on je bio nedostupan. On je ranije pričao o specifičnom odnosu s Dašom, s kojom, kako je rekao, nikad nije imao konflikte:

– Sa svojom ženom Draganom imam korektan odnos. Mi nismo hteli da se razvodimo u ovim godinama, dugo smo u braku.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *