Koldvel-Poup u LAL za 18 miliona dolara, čeka se još Rondo

Objavljeno: 12.7.2017.


Bek Kentevijus Koldvel-Poup potpisao je na godinu dana za Los Anđeles Lejkerse za 18 miliona dolara.
Očekuje se da Koldvel-Poup ima značajnu ulogu u timu “jezeraša”, a ugovor na godinu dana će mu omogućiti da već sledećeg leta opet izađe na tržište kada će “seleri kep” dodatno porasti i doneti znato veće mogućnosti šuterima.

Toliver se vratio u Detroit

Detroit Pistonsi potpisali su ugovor sa iskusnim krilom Entonijem Toliverom na godinu dana za 3,3 miliona dolara. Toliver se vraća u grad automobila gde je igrao 2014-2016. Prošlu sezonu je proveo u Sakramento Kingsima gde je prosečno beležio 7,1 poena uz 3,6 skokova po meču.

Koldvel-Poup ima 23 godine, imao je opciju da ostane u Detroit Pistonsima i naredne sezone za 4,9 miliona dolara, ali je odustao od toga.

Ugovorom sa Lejkersima je postao jedan od desetorice najplaćenijih šutera u ligi, a sledećeg leta će moći da računa na 21,6 miliona dolara u Lejkersima.

Osmi pik sa drafta 2013. je prošle sezone prosečno beležio 13,8 poena uz 3,3 skokova po meču.

Tim iz L.A sada ima još 16,5 miliona dolara u “selekri kepu” za dodatno pojačanje, a očekuje se da to bude Ražon Rondo koji je razgovarao sa klubom iz Stejpls centra u utorak.

“Jezeraši” mu nude takođe ugovor na godinu dana, a vide ga kao idealnog partnera za svog drugog pika sa drafta Lonza Bola na poziciji plejmejkera.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *