Dačić pjevao Merkelovoj

Objavljeno: 12.7.2017.


U Trstu gdje se održava samit lidera zapadnog balkana u toku je radna večera, kojoj prisustvuje i njemačka kanelarka Angela Merkel, britanski ministar inostranih poslova Boris Džonson. . . francuski predsjednik Emanuel Makron
Kako saznaje BN televizija, atmosfera je opuštena i međusobno ćaskaju premijeri zemalja zapadnog Balkana i ministri inostranih poslova i ekonomije.

Prema tom izvoru, malo bučniji je bio dijalog Merkelove i šefa britanske diplomatije, kome je u jednom trenutku Merkelova odbrusila – Ne možete sjediti na dvije stolice.

Džonson je bio džentlmen, pa je, kako tvrdi naš izvor, Merkelovu pozvao u zvaničnu posjetu Velikoj Britaniji i Ujedinjenom Kraljevstvu, naglašavajući na “veliku i ujedinjenu”, Veliku Britaniju.

Da bi situaciju smirio zamoljen je šef srpske diplomatije Ivica Dačić, koji se uhvatio mikrofona i zapjevao “Odu radosti”, himnu EU.

Nakon toga na Dačićevom repertoaru se našla i pjesma “Santa Lucia” koju su prihvatili da pjevaju i Merkelova i Makron.

Prije no što je Dačić, prema našem izvoru, počeo da pjeva pred Merkelovom dobio je obećanje da ga neće snimati i objavljivati na društvenim mrežama.

(BN televizija)

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *