Bez žurbe i eksperimentisanja: 3 odlična razloga da večeras isprobate LAGANI seks

Objavljeno: 12.7.2017.


Rezervišite ovo veče za nešto drugačije…
Koliko god da vaš partner mašta o raznim ekstremnim pozmama ili trikovima koje je video u nekom porno filmu, s vremena na vreme je i te kako poželjno da imate ne samo klasičan, običan seks, već onaj pun strasti, ljubavi, osećanja.

Prepustite se instiktima, ispraznite glavu, zaustavite misli i vodite ljubav kao nikada do sada. U nastavku vam dajemo 3 odlična razloga da bar jedno veče uživate u čarima nežnog i čulnog seksa.

On je… intenzivniji

Pri uobičajenom seksu ne možemo da ispraznimo glavu od suvišnih misli, pa nismo sposobni da primetimo toliko stvari kao kod laganog seksa. Drugim rečima, kod klasičnog seksa više smo u samom činu i njegovom cilju nego što doživljavamo sami sebe.

On je… intimniji

Lagani seks povećava intimnost s partnerom, jer za  njega odvajate više vremena i više mu se posvećujete, što se i te kako vidi i oseća.

On je… opušteniji

Kao prvo, ovde nema žurbe, što je velika prednost za vaš seksualni život, usred ubrzanog načina života. Takođe, ovde nema eksperimentisanja, igrica i slično, zbog čega ste i vi i partner opušteniji. Pa umesto da tražite nove, ekstremne ideje, pokušajte s ovakvim seksom, koji takođe donosi dozu nečeg novog i uzbudljivog.

Izvor: Index

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *