Rus sa striptizetama uletio u banku da im “očita bukvicu”

Objavljeno: 11.7.2017.


Naravno da svaki nezadovoljan klijent želi da reaguje. Iako mnogi to učine nal jubazan i kulturan način jedan Rus je pokazao svoje nezadovoljstvo na estravagantan način.
Najnoviji video dolazi iz Moskve gde je jedan muškarac u pratnji dve striptizete uleteo u banku! Prema pisanju “Dejli mejla“ neimenovani mušakrac uleteo je u poslovnicu Sberbanke, koja je najveća u Rusiji s dve striptizete i na taj način zaposlenima odlučio da pokaže “kako se treba ponašati prema klijentu“, s obzirom da su se oni prema njemu ponašali “hladni i neprijateljski raspoloženo“.

Njegove „prjiateljice“ su profesionalno odradile svoj deo posla, a čak su se i popele na stolove zaposlenih i tako pokazale svoje plesno umeće. Zaposlene žene su bile u šoku, a oglasio se i predstavnik banke Oleg Vlasov.

“Incident se dogodio u jednoj našoj poslovnici u Moskvi. Ovo huliganstvo prijavljeno je policiji, a prema našem zakonu o zaštiti privatnosti ne smemo davati više informacija o klijentu, njegovim poslovima i računima“, rekli su iz Sberbanke.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *