Runi: Everton prije Kine zbog reprezentacije

Objavljeno: 11.7.2017.


Iskusni napadač Vejn Runi veruje da će povratkom u Everton i dobrim igrama ponovo zaslužiti poziv u reprezentaciju Engleske.
Runi, sa 53 gola najefikasniji u istoriji “Gordog Albiona”, nije igrao za Englesku od prošlog novembra u meča protiv Škotske, pre svega jer je izgubio minutažu u Mančester Junajtedu.

Kao što je poznato, volim da igram za reprezentaciju. Selektor Sautgejt je doneo odluku, kao i menadžer Junajteda Murinjo… Nisam bio na nivou na kojem sam navikao i mislim da ne možeš da igraš za državni tim ukoliko nisi standardan u klubu. Rečeno mi je da ću se vratiti kada budem opet igrao, vrata su mi otvorena“, rekao je Runi.

Reprezentacija je bila i jedan od razloga zašto Runi nije hteo da posle Mančester Junajteda prihvati bogatu ponudu iz Kine.

Želim dres Engleske. Da sam otišao u Kinu onda ne bi bilo ništa od toga. Nije ispravno da iz Kine razmišljaš o reprezentaciji“, zaključio je Runi.

Runi je u nedelju kompletirao povratak u matični Everton posle 13 godina na Old Trafordu, gde je dostigao visine i osvojio sve što se moglo osvojiti.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *