“Novaku čuvam leđa, problem s Mekinroom riješen”

Objavljeno: 11.7.2017.


Novi trener Novaka Đokovića Andree Agasi reagovao je povodom nedavnih izjava Džona Mekinroa o najboljem srpskom teniseru.
Amerikanac je neumesno uporedio Novaka Đokovića i Tajgera Vudsa rekavši da se situacija u kojoj se nalazi Srbin slična kao kod legendarnog golfera.

“Kada je Vuds imao problema sa ženom, potpuno je bio ometen, igrao je loše i nikada više nije bio približno dobar igrač kao pre”, naveo je Amerikanac, a potom i dodao.

“I sada krećemo da se pitamo, čekaj sekund, da li postoji mogućnost da se to dešava i sa Đokovićem? Mislim da Novakova forma nije zbog loše fizičke pripremljenosti, već je ona više mentalna stvar”, završio je Džon.

Nespretna izjava stručnog komentatora izazvala je lavinu komentara, koju su mnogi osudili, a posebno je besan bio Agasi.

„Novak zna da sam tu da bi mu sačuvao leđa. Odmah sam otišao o Džona i rekao mu da Novak nije zaslužio onakvu izjavu. Objasnio sam mu da sam se i ja loše osećao i verujem da ćemo sledeći put svi iznositi svoje stavove najbolje što možemo, a da ćemo pritom da biramo reči. Ne mogu da vam otkrijem sve detalje razgovora. Voleo bih da sad to ostavimo iza nas. Problem je rešen“, istakao je Agasi.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *