Ćazim spasao Gogu od nasilnika!

Objavljeno: 11.7.2017.


Pevačicu je nepoznati muškarac pozvao kod sebe u separe, a pošto je ona to odbila, na silu je pokušao da je poljubi pred njen izlazak na binu
Gogu Sekulić napao je nepoznati muškarac, i to u klubu kod Ćazima Feliksa Osmanija u Poreču, gde je pevačica prošle subote imala nastup.

Do incidenta je, kako Kurir saznaje, došlo pred njen izlazak na binu. S njom tom prilikom nije bio njen suprug Uroš Domanović.

Odmah skočio

To je iskoristio muškarac koga Goga ne poznaje, progurao se kroz masu, prišao Sekulićevoj da se upoznaju i pozvao je da mu se nakon nastupa pridruži u separeu.

– Drago mi je što smo se upoznali, ali došla sam da radim, a ne da se za*ebavam – rekla mu je Goga i krenula ka bini.

Nakon tih reči dečko ju je grubo uhvatio za ruku, povukao je ka sebi i pokušao da je poljubi. Sekulićeva je probala da se oslobodi, a mladić ju je još jače stegao.

Prema rečima našeg izvora koji se tom prilikom zadesio na licu mesta, čim je video da je pevačica koju je angažovao u opasnosti, Ćazim je pritrčao da je zaštiti od nasilnika.

– Feliks se za tili čas stvorio ispred bine. Navalentnom muškarcu je objasnio da je Goga udata žena i zamolio ga da se prema njoj ponaša kao prema dami. Taj dečko je malo više popio i nije znao da se ponaša. Kasnije sam saznao da je on godinama zaljubljen u nju i da je zbog njenog nastupa došao iz Slovenije – tvrdi naš izvor.

Rešen problem

Pozvali smo Sekulićevu, koja je potvrdila naša saznanja.

– Svašta se dešava, ali važno je da se sve lepo završilo. Sećam se samo lepih trenutaka, a svakako je to bio nastup za pamćenje. Pa, ne znaju svi da sam ja srećno udata – poručila je ona.

I njen zaštitnik Ćazim je imao komentar na ovu situaciju.

– Goga je odlična riba, zato svi žele da budu u njenom društvu. Ma, sve je bilo okej. Ne postoji problem koji ne može da se reši – poručio je Osmani

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *