BRITANCI PONOVO “PAKUJU” AFERU ĐOKOVIĆU: Loren demantuje da je u vezi sa Novakom

Objavljeno: 11.7.2017.


On je veoma dobar i zgodan momak. Samo sam mu pomogla oko njegove ishrane i želele da uspe u tome, ništa drugo – kaže von der Pul, kuvarica sestara Vilijams
OSTRVSKI mediji su se ponovo okomili na Novaka Đokovića. Sada kada je počeo ponovo sjajno da igra, britanska štampa mu smešta ljubavnu aferu, ovoga puta sa seksi kuvaricom sestara Vilijams, Serene i Venus, Loren von der Pul, ekspertom za zdravu hranu.

Loren je odlučno demantovala bilo kakvu ljubavnu aferu sa Novakom i jasno precizirala da se radi o dobrom prijatelju.

– Novak je veoma dobar momak, veoma zgodan. Samo sam mu pomogla oko njegove ishrane i želela da uspe u tome, ništa drugo. On je moj veliki prijatelj. Ja nisam taj tip osobe da bih ulazila u romansu s njim – istakla je Loren.

Novak i Loren su se upoznali 2012. kada mu je ona dala nekoliko saveta oko veganske ishrane. Loren, koja ima 33 godine, duplomirala je u Los Anđelesu i Parizu i važi za jednu od najboljih u svojoj oblasti. Služila je na najvećim svetskim događajima, poput Olimpijskih igara, dodele Oskara ili teniskog turnira na Vimbldonu.

Na osnovu njihovih zajedničkih fotografija koje su objavili pojedini mediji su izveli zaključak da je upravo zbog atraktivne crnke Novak i ušao u bračni problem sa Jelenom pre nešto više od godinu dana.

Loren i Novak su se slikali i 2015. tokom Majami opena, kada je Loren uz fotografiju postavila komentar: “Ono kada vam je svetski broj 1 veliki fan”.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *