Bizarne scene na meču srpskog juniora

Objavljeno: 11.7.2017.


Bizarne situacije obeležile su duel srpskog juniora Marka Miladinovića i domaćeg igrača Ajdana Mekhjua, u osmini finala Vimbldona.
Susret Miladinovića i Mekhjua prekinut je pri prednosti srpskog predstavnika kod 5:5 u drugom setu (Mekhju dobio prvi 0:6) zbog kiše i biće nastavljen u sredu.

Međutim, to je već drugi prekid, ali ne zbog vremenskih uslova, već zbog zanimljivog nesvakidašnjih događanja na terenu 14.

Malo je falilo da duel uopšte ne počne, a razlog je i više nego čudan – Marko je nosio donji veš crne boji koji se video kroz šorts, pa mu je nakon desetominutne rasprave sa sudijama i supervizorima dozvoljeno da nastupi, uz sugestiju da će sledeći put morati da nosi prikladiju boju, odnosno belu.

Vidno nervozan gubio je poene u serijama, uslovi mu nisu odgovarali, da bi na 4:0 za protivnika došlo do novog prekida, skoro polučasovnog. Jedan skupljač loptica je prilikom obavljanja svog posla počeo da posrće, a onda i povraća, zbog čega su reagovale hitne službe. Čak je doterana žuta kanta kako bi se otklonio “radioaktivni” otpad i meč je konačno mogao da bude nastavljen.

Ne i završen jer su dvojica momaka, zbog kiše, kod rezultata 5:5 u drugom setu (prvi završen 0:6) morali da se vrate u svlačionicu.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *