Tri vrste seksa koje svaki par treba da praktikuje

Objavljeno: 27.6.2017.

Kako ne biste zapali u rutinu, savetujemo da u svoj seksualni život uvedete sledeće stvari… Pisac bestselera “Muškarci su s Marsa, žene s Venere”, Džon Grej smatra da bi svaki par trebao redovno da upražnjava tri vrste seksa. Rutinski je najgori mogući seks koji često imaju dugogodišnju partneri, te kako ne biste zapali u tu […]

Kako ne biste zapali u rutinu, savetujemo da u svoj seksualni život uvedete sledeće stvari…

Pisac bestselera “Muškarci su s Marsa, žene s Venere”, Džon Grej smatra da bi svaki par trebao redovno da upražnjava tri vrste seksa.

Rutinski je najgori mogući seks koji često imaju dugogodišnju partneri, te kako ne biste zapali u tu fazu, savetujemo da obratite pažnju na sledeće stvari.

Na brzaka

Bilo da je reč o oralnom ili pravom, Grej ističe da je ovo odličan način da postignete bliskost, čak kad imate prenatrpan raspored. Tako ćete razbiti monotoniju u svom životu, a oba partnera će se i dalje osećati željeno.

Stari, dobri domaći seks

Ovaj seks traje u proseku pola sata, uključujući predigru i stimulaciju, a nakon njega sledi maženje. Bitan je i sam ambijent i priprema, kako bi veče dobilo dozu romantike. Domaći seks bi trebalo da imate jednom, do dva puta nedeljno i imajte u vidu da je on najznačaniji u vezi.

Gurmanski seks

Gurmanski seks zahteva pripremu. Romantična večera, ambijent, seksi donji veš.

“Imate celo veče da izgradite napetost, a onda je otpustite kroz seks. E, to je gurmanski seks”, objašnjava Grej.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *