Produženi Lincoln Continental

Objavljeno: 27.6.2017.

Nakon svog debija na sajmu automobila New York Auto Show 2017 nova generacija Lincoln Navigator modela je spremna da preplavi matično tržište ove jeseni.

Modeli iz ulaznog dela opsega imaju startne cene od 72.000 dolara, ali kupci kojima su oni pomalo obični, moraju znati da čak i veće verzije ‘Extended’ linije sada zauzimaju svoje mesto.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Poslednje dodata varijanta modela duža je za 30 cm od regularnih modela, što u prevodu ne znači samo komforniji enterijer, sa većim prostorom za noge i dužoj putničkoj kabini za 25 cm zahvaljujući dužoj bazi točkova, već i ono što premijum brend kompanije Ford opisuje kao, “vodeći prtljažni prostor u segmentu”, smešten iza zadnjeg reda sedišta.

Kao što se moglo i očekivati, 2018 Lincoln Navigator Extended dolazi sa većom ponudom od regularnog modela i biće postavljen u opsegu cena koje se kreću oko 80.750 $, međutim, pored jasnih razlika u veličini, linija dolazi sa točkovima od 22 inča, koji su za dva inča veći od varijanti kojima su opremljeni prethodni modeli. Šta više, čekiranjem nekoliko stavki koje zajedno sa modelom stižu u opcionoj ponudi, kao što je Black Label L finiš, može znatno podići cenu ovog terenca, ponekada i toliko da prevazilazi cifru od 100.000 dolara.

Lincoln takođe nudi nove Destination enterijerne finiše za Black Label L modele koji ujedno predstavljaju i vrhunsku seriju opsega i inspirisani su retro izgledom automobila, dodajući Mahogany Red Venetian kožu i khaya drvo koje je opremljeno laserski kreiranim duborezom. Kupci takođe mogu izabrati i ostale teme finiša kao što su Chalet i Yacht Club.

Bilo kako bilo, nikako ne možemo poreći da najnoviji dodatak Lincoln Navigator liniji izgleda neverovatno u svakoj kombinaciji, jer je ovo i dalje jedan od retkih američkih automobila koji održava svoj tradicionalni izgled koji tokom procesa modernizacije postaje još bolji.

Izvor: AutoBlog

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *