Policajac u suprugu ispalio sedam metaka na spavanju

Objavljeno: 27.6.2017.

Teško ubistvo u mjestu Gornja Kopriva kod Cazina večeras je uzdrmalo cijelu Krajinu ali BiH. Naime, kako saznaju federalni mediji, policajac inicijala R.L. ubio je svoju suprugu inicijala M.B.L.

U cazinskom naselju Gornja Koprivna desilo se ubistvo u kojem je stradala jedna ženska osoba, potvrdila je Snežana Galić, portparol MUP-a USK. Prema dosadašnjim saznanjima razlog ubistva su porodične svađe, a R.L. je u svoju suprugu ispalio čak sedam metaka i to na spavanju.

Službene detalje za sada nemamo, ali kako Cazin.NET neslužbeno saznaje, radi se muškarcu iz Krivaje kojeg ne napustila supruga, rodom iz Gornje Koprivne. Isti je došao u Gornju Koprivnu, te u suprugu iz pištolja ispucao okvir od sedam metaka. Kako je rečeno, imaju dvoje djece. Motivi ovog zločina bit će poznati nakon uviđaja i detaljne istrage. Policajac se nakon ubistva predao policiji i trenutno se nalazi na ispitivanju u službenim prostorijama. Uviđaj na mjestu događaja obavljaju policajci Sektora krim-policije MUP-a USK, zajedno sa tužiocem bihaćkog Kantonalnog tužilaštva.

(cazin.net)

One thought on “Policajac u suprugu ispalio sedam metaka na spavanju

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *