Jelisaveta plakala uz “Jorgovane”

Objavljeno: 27.6.2017.

Svadba Miloša i Jelisavete Teodosić trajala do zore

DETALjI svadbe Miloša i Jelisavete Teodosić dugo će se prepričavati, ali društvene mreže su već preplavljene informacijama i fotografijama sa venčanja košarkaša i glumice koji su u nedelju u beogradskom restoranu “Topčiderska noć” izgovorili sudbonosno “da”.

Svadba godine trajala je do jutra. Mladenci i gosti su sve vreme igrali i pevali, ali su, navodno, Jelisavetini svatovi bili manje oduševljeni repertoarom, budući da nisu veliki ljubitelji narodnjaka, za razliku od sportista. Kao svaki mladoženja, i Teodosić je, tvrde svatovi, malo više popio, ali mu to nije smetalo da na podijumu izvodi plesne bravure. Jelisavetu je toliko ponela atmosfera da je zaplakala dok se uz pesmu “Kad zamirišu jorgovani” grlila sa kumom Dijanom. Najbolju atmosferu napravila je “zvezda Granda” i devojka Filipa Živojinovića Aleksandra Prijović. Latila se mikrofona već na početku slavlja kada je zapevala “Zlatiborske zore”. Tada su svi svatovi bili na nogama i više nisu seli, već su uz pesmu dočekali zoru.

Jelisaveta je nekoliko sati posle venčanja neobičnu venčanicu zamenila mini haljinom. Izula je cipele sa štiklama i obula ravne sandale, dok je na levoj nozi imala podvezicu crne boje, koja podseća na mladoženjinu leptir-mašnu.

Teo je na “Instagramu” prvo pokazao babu i brata Jovana uz komentar: “Moja baka, zvezda medija.” Zatim je predstavio kuvara Stambola Geštamova. U njegovoj foto-galeriji našao se i dugogodišnji prijatelj i saigrač Bogdan Bogdanović, košarkaška legenda Duda Ivković… Ali, kapiten srpske košarkaške reprezentacije na društvenim mrežama nije objavio fotografiju sa suprugom. To nije učinila ni mlada.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *