Jutarnja sačekuša u Nišu: Preminuo i drugi mladić

Objavljeno: 26.6.2017.

Jedna osoba ubijena je na licu mesta u pucnjavi u centru Niša na ulazu ispred kafića “Pandora” oko 11 časova. Druga preminula u Kliničkom centru.

Kako prenose “Južne vesti”, očevici su čuli da je ispaljeno nekoliko metaka, ali niko nije video ko je pucao. “Blic” navodi da je na licu mesta ubijen Žarko Savić (33) poznatiji pod nadimkom Ćenta, dok je teško ranjen Aleksandar Barjaktarević (36) zvani Saško Ludak. On je međutim umro u bolnici, na operacionom stolu, od teških povreda grudnog koša.

Prema rečima očevidaca, ubistvo se dogodilo kada su dvojica muškaraca došla automobilom u kafić “Pandora”, u širem centru Niša, kod Osnovnog suda u tom gradu.

Nakon što su parkirali automobil i izašli iz njega, na motoru su došla još dvojica mušakraca. Jedan od njih je ispalio više metaka, dok ga je drugi čekao na motoru, kojim su se zajedno udaljili sa mesta napada.

Nezvanično se saznaje da postoje očevici napada koji su zapisali broj tablica motora, prenela je agencija Beta.

Direktor Hitne pomoći u Nišu Slavoljub Živadinović rekao je ranije Beti da je u toku prepodneva ekipa te službe intervenisala zbog ranjavanja jedne osobe, a da su lekari na mestu incidenta zatekli još jednog muškarca koji je već bio mrtav. Prema rečima lekara, zdravstveno stanje ranjenog muškarca je veoma teško.

Barjaktarović i Savić, prema nezvaničnim informacijama, su ranije prijavljivani i hapšeni zbog različitih krivičnih dela, pa policija pristupa ovoj likvidaciji kao kriminalnom obračunu.

“Južne vesti” navode da su žrtve napada, prema nepotvrđenim informacijama, u kafić došli iz obližnjeg suda nakon ročišta.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *