Teo i Jelisaveta zbog posta neće se vjenčati u crkvi!

Objavljeno: 25.6.2017.

Glumica i košarkaš izgovoriće sudbonosno „da“ samo pred matičarem pred nekoliko stotina zvanica u jednom beogradskom restoranu

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić danas će se venčati u 16 časova u jednom beogradskom restoranu pred nekoliko stotina zvanica. Crkvenog venčanja neće biti jer je post počeo 12. juna, pa će glumica i košarkaš sudbonosno „da“ izgovoriti samo pred matičarem, saznaje Kurir.

– Teo mi je rekao da zbog posta neće biti venčanja u crkvi, ali pošto zbog obaveza nisu mogli da pomere datum svadbe, taj čin će obaviti kad im se ukaže prilika. Danas će ih venčati samo matičar, koji će doći u restoran. Planirano je da ceremonija počne u 16 časova. Za muziku će biti zaduženi Bane Mojićević i Leksington bend, a mikrofona će se latiti i Aleksandra Prijović, koja je pozvana kao gošća – kaže naš izvor.

Žurka na krovu zgrade

Juče su su obavljene poslednje pripreme za svadbu, a ispred restorana postavljen je oltar, gde će se, pretpostavljamo, Jelisaveta i Teo venčati.

Prethodnih dana njih dvoje su užurbano završavali pripreme za svoj najvažniji dan, ali i pored brojnih obaveza, stigli su i da obeleže tradicionalne običaje pred venčanje. Najpre je košarkaš prošle nedelje proslavio momačko veče, a sedam dana kasnije i Jelisaveta je imala svoje devojačko veče.

Buduća gospođa Teodosić napravila je sjajnu zabavu na krovu jedne zgrade s bazenom, na obali Save nadomak Beograda. Veselje je bilo uz di-džeja, balone, muziku, koktele i mladine koleginice Ninu Janković, Tamaru Dragičević, Anju Alač, Milicu Opačić, Katarinu Samolov, kao i Jelisavetinu kumu na venčanju Nađu Maršićević.

Đuskali uz di-džeja

Medijima je bio strogo zabranjen prilaz objektu, ali su zvanice i buduća mlada ipak pokazale deo atmosfere na društvenim mrežama. Tako smo mogli da vidimo da su se zvanice ludo provodile uz omiljenu muziku i da su sve imale zlatne tetovaže koje su simbolizovale devojačko veče. Jelisavetin tatu, odnosno natpis „bride“ (mlada, prim. aut.) bio je na butini, tik ispod mini-haljine!

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *