IZGOVORILI SUDBONOSNO “DA”: Jelisaveta uzela prezime Teodosić

Objavljeno: 25.6.2017.

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić venčali su se danas u beogradskom restoranu “Topčiderka noć”

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić izgovorili su sudbonosno “da” i sklopili građanski brak, a mlada je uzela prezime svog izabranika.

Milošev kum je bivši fudbaler i reprezentativac Srbije Marko Pantelić, sa kojim se Teodosić zna iz Atine, gde su obojica igrali za Olimpijakos. A mladina kuma je njena drugarica iz detinjstva Dijana Bajić.

Parking ispred restorana krcat je automobilima poznatih zvanica. Nakon mladoženje sa porodicom, koji je stigao nešto pre 16 sati, među prvima su pristigli glumac Slobodan Boda Ninković. Glumica Tamara Dragičević u elegantnoj beloj toaleti vešto je izbegla novinare, dok je njena koleginica Nina Janković poslala poljubac okupljenim predstavnicima medija i produžila na slavlje.

Kako “Novosti” saznaju, mlada Jelisaveta Orašanin došla je pre nekoliko sati kako bi se pripremila za venčanje u jednom od apartmana.

Na svadbi su među zvanicama roditelji, familija i bliski prijatelji. Na slavlje su stigli i glumac Miloš Biković sa devojkom Aglajom Tarasovom, košarkaši Nenad Krstić, Stefan Marković, Bogdan Bogdanović, Zoran Erceg, Stefan Jović, trener Dušan Ivković, kao i glumice Anja Alač i Tamara Krcunović.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *