HTC će proizvoditi Pixel i Pixel XL 2 telefone?

Objavljeno: 25.6.2017.

Nedavno smo imali glasine da bi LG mogao proizvoditi većeg naslednika originalnih Pixel i Pixel XL telefona (koji bi mogao biti i tablet), a sada nove inforamcije sugerišu da bi proizvođač novih Pixel telefona ipak mogla biti kompanija HTC.

Tajvanska kompanija je kreirala prve Pixel telefone prošle godine, a HTC i Google su partneri već dugo, tako da nova sadradnja ne bi poredstavljala iznenađenje.

Najnovije vesti stižu sa bloga na japanskom jeziku, koji je zavirio u HTC U11 sistemske fajlove. Fajlovi pominju S2 i M2 uređaje, što sugeriše na Pixel 2 i Pixel XL 2, s obzirom na to da su telefoni prve generacije nosili kodna imena S1 i M1.

Fajlovi takođe sugerišu da oba telefona imaju Qualcomm Snapdragon 835 procesor, što se slaže sa ranijim glasinama o telefonima. Raniji GFXBench testovi sugerišu i 5.6-inčni displej (2560 x 1312p), kao i 4GB RAM-a za Pixel XL 2 model.

U svakom slučaju, do kraja godine ćemo saznati sve detalje, jer je početkom godine zvaničnik Google-a potvrdio da druga generacija Pixel telefona stiže do kraja 2017.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *