Asanž: Demokrate su osuđene na propast

Objavljeno: 25.6.2017.


Osnivač “Vikiliksa” Džulijan Asanž rekao je da je Demokratska stranka SAD “osuđena na propast”. On je upozorio da priča o tajnom dosluhu predsednika SAD Donalda Trampa i Rusije, koja je zaprao “politički ćorsokak”, oduzima svu energiju. “Zašto je Demokratska partija osuđena na propast: Establišment stranke je usisao energiju stranke u hiseriju o Rusiji, napisao je […]
Osnivač “Vikiliksa” Džulijan Asanž rekao je da je Demokratska stranka SAD “osuđena na propast”.

On je upozorio da priča o tajnom dosluhu predsednika SAD Donalda Trampa i Rusije, koja je zaprao “politički ćorsokak”, oduzima svu energiju.

“Zašto je Demokratska partija osuđena na propast: Establišment stranke je usisao energiju stranke u hiseriju o Rusiji, napisao je Asanž, dodavši da je retorika demokrata “politički ćorsokak”, prenosi “Raša tudej” (RT).

Asanž kaže da se Demokratska stranka integrisala sa “bezbednosnim sektorom i medijskim mogulima” zbog čega se stiče utisak da Demokrate rade za račun “ušančene elite koja predstavlja moć.”

On misli da bi demokrate trebalo da formiraju novu stranku, jer je “očigledno da partijska elita ne pokazuje znake da će odustati od moći”.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *