Zbog smrti muža sam pala u depresiju!

Objavljeno: 24.6.2017.


Snežani Ðurišić se, tri godine nakon smrti muža Slobodana Gvozdenovića, vratio osmeh na lice.
Pevačica svog voljenog čoveka, s kojim je provela 36 godina, nikad neće preboleti, ali je uspela da se trgne i nastavi dalje. O tom periodu nerado govori, ali je sada rešila da otkrije da je nakon njegove smrti zapala u tešku depresiju.

Teško vreme

– Pisac čiji sam ceo opus pročitala je Benedikt, a kad sam bila u teškoj psihičkog situaciju zbog gubitka supruga, knjiga „Put kojim se ređe ide“ mi je pomogla da se izvučem. Bilo je to teško vreme za mene. Nisam znala kako ću dalje – ispričala nam je Snežana Ðurišić na promociji novog romana „Seti se naše ljubavi“ Vesne Dedić.

Obična žena

Iza pseudonima Benedikt krije se kanadski pisac i filmski reditelj srpskog porekla Božidar Damjanović, kome je pevačica zahvalna što joj je pomogao da pobedi teško stanje.

– Knjige čitam od malih nogu. Od domaćih pisaca volim Ljiljanu Habjanović, Vanju Bulića, Isidoru Bjelicu, Jelenu Bačić i Vesnu Dedić i Radusinović, koje nosim na odmor ili čitam pre spavanja. Nemam ambicija da opišem svoj život u autobiografiji. Mislim da to ne bi bilo zanimljivo. Moj život je oskrnavljen Slobodanovim odlaskom. Nikad tu prazninu niko neće popuniti. Kad je bio živ, imala sam porodicu, a sad to više nije isto. Mladi bi rekli da nisam kul jer o meni nema skandala. Privatno sam sasvim obična žena, koja nije Snežana sa scene – zaključuje muzička urednica „Zvezda Granda“.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *