Klej, drži se trojki nisi Vins Karter…

Objavljeno: 24.6.2017.

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa i jedan od najboljih šutera NBA lige Klej Tompson doveo je posle neuspešnog zakucavanja publiku u Kini do ivice suza.

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa i jedan od najboljih šutera NBA lige Klej Tompson doveo je posle neuspešnog zakucavanja publiku u Kini do ivice suza.

Nije neuobičajena pojava da NBA zvezde tokom letnje pauze između sezona idu po stranim zemljama i promovišu brendove koji ih sponzorišu.

Zbog promocije brenda Anta čije patike nosi prethodnih godina, Tompson je otputovao u Kinu.

Mada za NBA zvezde poput Terensa Rosa, Vinsa Kartera, Džeralda Grina i drugih košarkaša nije neobično da skaču visoko i zakucavaju “kao ludi”, to baš nije karakteristika beka Voriorsa.

Tomspon je pokušao da uradi nešto što inače ne čini, da zakuca iz okreta od 360 stepeni, odnosno da uradi ono što Amerikanci zovu “tri siksti”. Lopta je ostala na obruču, Klej je završio na patosu, a publika na ivici suza od smeha.

Prilikom pada se bek “Ratnika” nije povredio iako pad nije bio bezazlen.

Tomspon je ove sezone pomalo pao u drugi plan dolaskom Kevina Durenta u tim iz Ouklenda. Njegove brojke su opale, ali je tim Golden Stejta vratio prsten, a Klej Tompson po drugi put postao šampion NBA.

Učesnik je Ol star vikenda, jednom je pobedio u šutiranju trojki, ali je izvesno da u zakucavanjima ne bi imao nikakve šanse.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *