Remi Njemačke i Čilea, poslednje kolo odlučuje

Objavljeno: 23.6.2017.


Fudbaleri Nemačke i Čilea remizirali su 1:1, u derbiju drugog kola Grupe B Kupa konfederacija. Čileanci su poveli već u šestom minutu kada je Aleksis Sančes iskoristio grešku Škodrana Mustafija i postao najbolji strelac u istoriji “La Riohe”. Šampion sveta nije blistao u prvom poluvremenu, ali je uspeo da izjednači četiri minuta pre pauze posle […]
Fudbaleri Nemačke i Čilea remizirali su 1:1, u derbiju drugog kola Grupe B Kupa konfederacija.

Čileanci su poveli već u šestom minutu kada je Aleksis Sančes iskoristio grešku Škodrana Mustafija i postao najbolji strelac u istoriji “La Riohe”.

Šampion sveta nije blistao u prvom poluvremenu, ali je uspeo da izjednači četiri minuta pre pauze posle sjajne akcije Jonasa Hektora koju je ralizovao Lars Štindl.

U nastavku meča odlične šanse za Čile su propustili Sančes i Arturo Vidal, koji su šutirali iznad gola iz sjajnih situacija.

S druge strane, priliku da donese preokret i pobedu Nemačkkoj 17 minuta pre kraja propustio Štind, tačnije Džoni Erara je sjajno intervenisao.

Nerešeno je bilo i u prvom meču grupe između Kameruna i Australije, takođe 1:1.

Čile i Nemačka imaju po četiri, a Australija i Kamerun po jedan bod. U poslednjem kolu igraju Čile – Australija i Nemačka – Kamerun.

Kup konfederacija, drugo kolo:
Kamerun – Australija 1:1 (1:0)
Zambo 45+1 – Miligan 60p
Nemačka – Čile 1:1 (1:1)
Štindl 41 – Sančes 6

Grupa B:
1. Čile 2 1 1 0 3:1 4
2. Nemačka 2 1 1 0 4:3 4
3. Australija 2 0 1 1 3:4 1
4. Kamerun 2 0 1 1 1:3 1

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *