Rano ljeto u kombinezonu

Objavljeno: 23.6.2017.


Ovaj atraktivan, praktičan i udoban komad odeće je kao stvoren za visoke i vitke dame, ali ima i krojeva koji odlično stoje i nešto zaobljenijima
ŽELITE da budete zapaženi, ali u nekoj svedenoj, jednostavnoj odevnoj kombinaciji? Obucite kombinezon pantalone koje i ove sezone dominiraju u kolekcijama najpoznatijih svetskih dizajnera. Ovaj atraktivan, praktičan i udoban komad odeće je kao stvoren za visoke i vitke dame, ali ima i krojeva koji odlično stoje i nešto zaobljenijim lepoticama nižeg rasta i pritom uspešno prikrivaju mane, a ističu adute.

Za vrele letnje dane, bilo za dnevne ili večernje izlaske, birajte modele od prirodnih laganih materijala u kojima koža može da diše. Ove sezone u trendu su raznovrsni krojevi a od vašeg ukusa zavisi da li ćete odabrati model koji prati liniju tela ili ležerniji, sa zvonastim nogavicama, sa rukavima ili onaj otkrivenih leđa… Ako želite da izdužite figuru, uz kombinezon obavezno uklopite sandale sa visokim potpeticama. I naravno, nemojte da zaboravite na efektne modne dodatke, minđuše ili narukvicu i modernu mini tašnu.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *