Pre inauguracije gust raspored – Vučić razgovora s gostima

Objavljeno: 23.6.2017.

Predsednik Aleksandar Vučić održaće niz bilateralnih sastanaka s predstavnicima mnogobrojnih država i organizacija koji prisustvuju njegovoj inauguraciji.

Predsednik Aleksandar Vučić održaće niz bilateralnih sastanaka s predstavnicima mnogobrojnih država i organizacija koji prisustvuju njegovoj inauguraciji.

Bilateralne susrete Vučić započeće u 9 sati razgovorima sa potpredsednikom Ruske Federacije Dmitrijem Rogozinom, a pola sata kasnije u vili “Mir” razgovaraće sa potpredsednikom Stalnog komiteta Svekineksog narodnog kongresa Kine Đi Bingsjuenom.

Potom, u 10 i 11 sati, Vučić će razgovarati sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom i premijerom Gabona Emanuelom Isoze Ngondeom.

Slede susreti sa Mihailom Džanelidzeom, ministrom spoljnih poslova Gruzije, u 11.30h, Vladimirom Koltovičem, ministrom za antimonopolsko regulisanje i trgovinu Republike Belorusije u 12h.

U 12.30 sati Vučić će razgovarati sa Endru Leslijem, parlamentarnim sekretarom Kanade za odnose sa SAD, a pola sata kasnije primiće i Rauhija Fatuha, savetnika predsednika Države Palestine za međunarodna pitanja, navodi Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Za 13.30 sati predviđen je susret sa Rouz Gotemiler, zamenicom generalnog sekretara NATO, a za 14 sati sa Robertom Pinoti, ministrkom odbrane Italije.

U 14.30 sati Vučić će primiti Kolindu Grabar Kitarović, predsednicu Hrvatske, a u 15 članove Predsedništva BiH. U 15.30 sati Vučić he se sastati sa Johanesom Hanom, komesar za proširenje i susedsku politiku EU.

Izvor: Tanjug

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *