Pojavile se informacije o Asus ZenFone Pegasus 4A telefonu

Objavljeno: 23.6.2017.


Novi Asus ZenFone 4-series telefon stiže uskoro, a sada su se pojavili renderi i specifikacije dolazećeg Asus ZenFone Pegasus 4A modela, zajedno sa cenom uređaja. Treba napomenuti da nije apsolutno sigurno da su renderi tačni. Posebno se ovo odnosi na dual-camera modul na poleđini, koji je prilično loše editovan. Ostatk fotografija deluje ubedljivo. Procurele specifikacije […]
Novi Asus ZenFone 4-series telefon stiže uskoro, a sada su se pojavili renderi i specifikacije dolazećeg Asus ZenFone Pegasus 4A modela, zajedno sa cenom uređaja. Treba napomenuti da nije apsolutno sigurno da su renderi tačni. Posebno se ovo odnosi na dual-camera modul na poleđini, koji je prilično loše editovan. Ostatk fotografija deluje ubedljivo.


Procurele specifikacije sugerišu da je Asus ZenFone Pegasus 4A telefon iz srednjeg segmenta. Tu je 5-inčni 720p ekran, četvorojezgarni MediaTek MT6737V čipset, 3GB RAM-a i 32GB skladišnog prostora. Na poleđini se nalaze 13MP/8MP kamere, dok je s prednje strane smeštena 5MP kamera. Sve napaja 4100mAh baterija, a operativni sistem je Android 7.0 Nougat.

Očekuje se da Asus ZenFone Pegasus 4A biti namenjen tržištima Evrope i Azije, uz cenu od oko 250 evra.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *