Metalurg doveo beka iz PSŽ

Objavljeno: 23.6.2017.

Skopski rukometni klub Metalurg objavio je da doveo igrača evropskog vicešamšiona Pari Sen Žermena Januša Lapajna Kako se navodi, 22-godišnji Slovenac Lapajne koji igra na poziciji centralnog beka sa makedonskim vicešampionom je potpisao dvogodišnji ugovor. Ugovor sa skopskim Metalurgom je produžio kapiten i makedonski reprezentativac Žarko Peševski za dve godine, a nove jednogodišnje ugovore su […]

Skopski rukometni klub Metalurg objavio je da doveo igrača evropskog vicešamšiona Pari Sen Žermena Januša Lapajna

Kako se navodi, 22-godišnji Slovenac Lapajne koji igra na poziciji centralnog beka sa makedonskim vicešampionom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Ugovor sa skopskim Metalurgom je produžio kapiten i makedonski reprezentativac Žarko Peševski za dve godine, a nove jednogodišnje ugovore su potpisali golman Darko Arsić, desno krilo Aleksandar Gugleta i levo krilo Vanja Ilić.

Povratnik u tim je Darko Dimitrievski, koji igra na poziciji srednjeg i levog beka, koji je potpisao na jednu godinu, kao i omladinski reprezentativni golman Nikola Danilovski, koji je bio pozajmljen Pelisteru.

Metalurg je najavio da će u prelaznom roku u skopski tim doći još najmanje trojica igrača.

Tim sa skopske Autokomande napustili su Martin Marčec, Amin Jusefinedžad, Nemanja Mladenović, Giran Pečenkovski i Predrag Vejin.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *