Bolden: Iskoristiću klauzulu, idem u NBA

Objavljeno: 23.6.2017.


Košarkaš Crvene zvezde, Australijanac Džona Bolden će ovog leta otići u Filadelfija Seventisikserse koji su ga izabrali sa 36. pozicije na draftu. On ima klauzulu u ugovoru koja mu omogućava da napusti crveno-bele u slučaju da dobije priliku da zaigra u NBA, mada je sa Zvezdom potpisao pre samo dve nedelje. Bolden je na Tviteru […]
Košarkaš Crvene zvezde, Australijanac Džona Bolden će ovog leta otići u Filadelfija Seventisikserse koji su ga izabrali sa 36. pozicije na draftu.

On ima klauzulu u ugovoru koja mu omogućava da napusti crveno-bele u slučaju da dobije priliku da zaigra u NBA, mada je sa Zvezdom potpisao pre samo dve nedelje.

Bolden je na Tviteru objavio “Trust The Process” (Veruj u proces) što je moto reizgradnje tima Siksersa prethodnih godina.

“U ugovoru imam klauzulu izlaska iz istog u slučaju odlaska u NBA. Planiram da igram za Filaldelfiju Seventisikserse naredne sezone”, izjavio je Bolden.

Filadelfija je godinama gubila veliki broj utakmica u regularnoj sezoni da bi kroz draft mogla da gradi ekipu. Sada su trejdom sa Bostonom dobili pravo na prvog pika, izabrali su Markela Fulca i pridodali ga Džoelu Embidu i Dariju Šariću.

Bolden je u prošloj sezoni imao 12,9 poena, 7,2 skoka i 1,8 asistencija za FMP, visok je 208cm i igra na poziciji krila.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *