Alimpijević produžio ugovor

Objavljeno: 23.6.2017.


Trener košarkaša FMP Železnika Dušan Alimpijević potpisao je u četvrtak novi trogodišnji ugovor, objavljeno je na klupskom sajtu. Ugovore na tri godine potpisali su i pomoćni treneri Slobodan Ljubotina i Aleksandar Zarić, kao i kondicioni trener Aleksandar Jovančević. “Dušan Alimpijević, jedan od najtalentovanijih mladih trenera u Srbiji stigao je u KK FMP 13. aprila ove […]
Trener košarkaša FMP Železnika Dušan Alimpijević potpisao je u četvrtak novi trogodišnji ugovor, objavljeno je na klupskom sajtu.

Ugovore na tri godine potpisali su i pomoćni treneri Slobodan Ljubotina i Aleksandar Zarić, kao i kondicioni trener Aleksandar Jovančević.

“Dušan Alimpijević, jedan od najtalentovanijih mladih trenera u Srbiji stigao je u KK FMP 13. aprila ove godine iz Spartaka iz Subotice sa kojim je beležio vrlo zapažene rezultate i ostvario plasman u Superligu. Tokom narednog perioda kao prvi trener FMP, ostvario je prvi cilj – opstanak kluba u ABA ligi, a nakon toga prvi tim KK FMP zabeležio je izvanredan rezultat u Mozzart superligi, u kojoj je stigao do samog finala”, navodi se u saopštenju kluba.

Alimpijević je na putu do finala iznenadio Partizan, ali je u finalu poražen od Crvene zvezde.

Prvi trener KK FMP Dušan Alimpijević, u dogovoru sa vodećim ljudima kluba, već je počeo rad na formiranju tima za narednu sezonu u kojoj će klub ponovo biti jedan od predstavnika Srbije u regionalnoj ABA ligi.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *