Preminuo Bogoljub Mitić Đoša

Objavljeno: 22.6.2017.


Srpski glumac Bogoljub Mitić Đoša preminuo je danas u 49. godini u Beogradu, od srčanog udara. Bogoljub Mitić rođen je u Vlasotincu, a čuveni nadimak Đoša dobio je po istoimenoj ulozi u seriji “Porodično blago”. Osim toga, zapažene uloge imao je i u projektima “Agencija za SIS”, “Seljaci”, “Crni Gruja i kamen mudrosti”, “Tajna porodičnog […]
Srpski glumac Bogoljub Mitić Đoša preminuo je danas u 49. godini u Beogradu, od srčanog udara.

Bogoljub Mitić rođen je u Vlasotincu, a čuveni nadimak Đoša dobio je po istoimenoj ulozi u seriji “Porodično blago”.

Osim toga, zapažene uloge imao je i u projektima “Agencija za SIS”, “Seljaci”, “Crni Gruja i kamen mudrosti”, “Tajna porodičnog blaga”, “Porodično blago 2″ i mnogim drugim.

Prema nezvaničnim informacijama, Đoša je preminuo od srčanog udara u svom stanu. Za sobom je ostavio suprugu i dve ćerke.

Tu vest je potvrdio direktor leskovačkog pozorišta, Stanislav Grujić, a vest je potvrdio i kum preminulog glumca,Predrag Smiljković, publici poznatiji kao Tika Špic.

Kako je Predrag objasnio, Bogoljuba je sinoć ćerka pronašla u njihovoj porodičnoj kući. Tragedija je bila sasvim neočekivana, budući da je Bogoljub imao svega 49 godina.

– Niko nije očekivao ovakvu tragediju. Bogoljub jeste imao neke manje zdravstvene probleme, a u proteklom periodu borio se i sa trombom, ali niko nije očekivao ovakav ishod – rekao je Predrag Smiljković.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *