Ostaje li Kesić Dodikov lobista?

Objavljeno: 22.6.2017.

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović ističe da se, nakon inforomaciju da je Bijela kuća zvanično produžila sankcije Miloradu Dodiku, postavlja pitanje, ostaje li Obrad Kesić šef predstavništva Republike Srpske u Vašingotinu. Borenović naglašava da Dodik, Cvijanovićka i Kesić godinama obmanjuju građane Republike Srpske i troše njihov novac. “To pokazuje da su Dodik, Cvijanovićka a […]

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović ističe da se, nakon inforomaciju da je Bijela kuća zvanično produžila sankcije Miloradu Dodiku, postavlja pitanje, ostaje li Obrad Kesić šef predstavništva Republike Srpske u Vašingotinu.

Borenović naglašava da Dodik, Cvijanovićka i Kesić godinama obmanjuju građane Republike Srpske i troše njihov novac.

“To pokazuje da su Dodik, Cvijanovićka a posebno Kesić najobičniji politički šarlatni i mešetari koji godinama obmanjuju narod Republike Srpske svojom politikom koja troši resurse i novac Srpske na njihove razne prevarantske igre”, rekao je Borenović.

On je podsjetio da je 60 miliona konvertibilnih maraka potrošeno za lobiranje i rad predstavništava Srpske.

“Sada vidimo veoma negativne efekte. Baš me interesuje nakon ostanka Dodika na crnoj listi da li i Obrad Kesić ostaje šef predstavništva u Vašingtonu”, rekao je Borenović.

(Vijesti.ba)

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *