Oprezno na prvom sastanku

Objavljeno: 22.6.2017.


Posetioci jednog sajta otkrili su “grehove” koje nisu mogli da oproste ljudima sa kojima su izašli na prvi sastanak
NEKIM ljudima malo šta smeta, drugi će, opet, “otpisati” potencijalnog partnera zbog sitnica koje neko drugi ne bi ni registrovao. Posetioci jednog sajta otkrili su “grehove” koje nisu mogli da oproste ljudima sa kojima su izašli na prvi sastanak.

Jednom momku je zasmetalo što je devojka na prvom sastanku pojela sav hleb koji je konobar doneo pre obroka. Drugi se zgrozio kada se njegova pratilja javila na telefon, a da prethodno nije obrisala ruke masne od roštilja. Ni izgled nije nebitan, pa je tako jedan momak otkrio da nije želeo da pozove devojku na drugi sastanak zbog čudne proporcije njenih desni i zuba.

Dame nisu ništa tolerantnije. Jednoj se nije svideo polucilindar na glavi njenog pratioca, pogotovo jer ga je kombinovao sa šarenom majicom. Drugoj, koja se prethodno dopisivala sa muškarcem preko interneta, zasmetao je njegov glas koji je bio piskutaviji nego što je mogla da podnese, pa ga je “precrtala”. Loš izgovor i akcentovanje reči takođe su razlozi zbog kojih momcima nije data druga šansa.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *