Nova Ducati Multistrada 1200 Enduro Pro spremna za off-road

Objavljeno: 22.6.2017.

Tokom poslednjih nekoliko godina, Ducati Multistrada 1200 je polako transformisala u kredibilnu off-road mašinu, a sada je napravila još jedan korak ka utvrđivanju svog statusa.

Stiže novi 1200 Enduro Pro, napravljen na osnovama Multistrade 1200 Enduro, a kako navode iz kompanije, motocikl je dizajniran za vozače željne off-road vožnje i istraživanja.

Enduro Pro donosi dosta novina u smislu izgleda. Tu je pre svega nova kombinacija boja, uz podram u crnoj farbi i niže postavljeno vetrobransko staklo.

Da bi vozači još više bili motivisani da siđu s asfalta, tu su Pirelli Scorpion Rally pneumatici, kao i Touratech protektori. Ducati ne bi bio Ducati da nema prepoznatljivi soundtrack, za koji je zadužen titanijumski Termignoni izduv.

Ostatak motocikl je isti, što znači da ga pokreće standardni Testastretta DVT agregat, zapremine 1.200 kubika. Tu su i kontrola proklizavanja, različiti modovi vožnje i ABS, dvotočkaš i dalje nudi udobnost standardnog Enduro modela, uključujući tempomat, rezervoar od 30 l i polu-aktivno ogibljenje.

Elektronski paketi oba motocikla su slični, s tim što BMW ima i Pro modove, namenjene agresivniPoznavaocima prilika je jasno da je Enduro Pro napravljen kao takmac novom BMW R1200 R1200GS Rallye modelu. joj vožnji.

Vrata su i dalje otvorena za Multistrada 950 Enduro, koji bi možda mogao da dobije 21-inčnu prednju felnu. Za sada nema informacija o takvom motociklu, ali 114 KS i enduro od 200 kg – ko bi to odbio.

Očekujte novi motocikl ovog leta, uz cenu od oko 21.500 evra.

Izvor: AutoBlog

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *