Lindsay Lohan se vraća na male ekrane, glumi u novoj komediji “Sick Note”

Objavljeno: 22.6.2017.

Popularna američka glumica Lindsay Lohan koja je proteklih godina zbog raznih prekršaja, alkoholiziranja i neplaćanja službenog vozača više vremena provodila u sudnici i kućnom pritvoru nego na snimanjima, vraća se na male ekrane. Naime, Lohan će se pojaviti u ulozi Katerinae u novoj seriji “Sick Note”.

Britanska komedija “Sick Note” donosi priču o lažljivcu Danielu Glassu kojeg glumi Rupert Grint koji se suočava sa poteškoćama u vezi i na poslu. Nakon brojnih problema sa prijateljima i gazdom na poslu, taman kad je pomislio da ne može gore, Glass saznaje kako ima rak jednjaka. Tada svi postaju bolji prema njemu zbog bolesti kada on pronalazi novu želju za životom. Međutim, Glass uskoro saznaje kako je onkolog Ian Glennis pogrešno dijagnostifikovao njegovu bolest. Kako bi zadržao pažnju ljudi oko sebe, Glass odlučuje kako će se pretvarati da je i dalje bolestan.

Lohan u seriji glumi kćerku Glassovog gazde i još jedna je u nizu koja će povjerovati u Glassove laži.

“Jedna laž vodi drugoj u ovoj fantastičnoj komediji koja će zadržati gledaoce ispred malih ekrana. Snimanje druge sezone je počelo i jako smo sretno što će se Rupertu pridružiti i sjajna Lohan”, rekao je redatelj serije Nat Saunders.

U seriji će se pored Lohan i Ruperta pojaviti i Nick Frost, Pippa Bennet-Warner, Marama Corlett… “Sick Note” će se početi emitovati ove godina, ali još nije poznato kojeg datuma će biti prikazana prva epizoda.

Izvor: Klix

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *