Bjelica oduševljen sastankom Evrolige u Barseloni

Objavljeno: 22.6.2017.

Košarkaš Crvene zvezde Milko Bjelica rekao je da mu je veliko zadovoljstvo što je predstavljao svoj klub na sastanku igrača Evrolige. Nova sezona je počela sastankom igrača 16 klubova koji će učestvovati u narednom izdanju najjačeg evropskog takmičenja koji je održan u sedištu Evrlige u Barseloni. Osim tradisiconalnog sastanka, na kome je prošle sezone kao […]

Košarkaš Crvene zvezde Milko Bjelica rekao je da mu je veliko zadovoljstvo što je predstavljao svoj klub na sastanku igrača Evrolige.

Nova sezona je počela sastankom igrača 16 klubova koji će učestvovati u narednom izdanju najjačeg evropskog takmičenja koji je održan u sedištu Evrlige u Barseloni.

Osim tradisiconalnog sastanka, na kome je prošle sezone kao predstavnik crveno-belih boravio Branko Lazić, u skopu aktivnosti Evrolige, održan je i zajednički trening “One Team” projekta društvene odgovornosti.

“Ova vrsta posete uz učešće igrača iz ostalih klubova, jedno je potpuno novo iskustvo za mene. Bilo mi je veliko zadovoljstvo što sam predstavljao svoj klub, ali i video i upoznao se sa aktivnostima kojima se pridaje velika važnost, kao u Evroligi, tako i u mom klubu”, rekao je Bjelica za klupski sajt posle sastanka u Barseloni.

Za brojne igrače ovo je bilo prvo bliže upoznavanje sa programom “One Team” koji će podržavati u sledećoj sezoni kroz klupske aktivnosti.

Od svog osnivanja 2012.godine, kroz program “One Team” prošlo je čak 14.000 učesnika, a ovogodišnja manifestacija održana je u trening centru Barselone.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *