Bajkovito vjenčanje nasljednice imperije Svarovski – 500.000 kristala u vjenčanici od 46 kilograma!

Objavljeno: 22.6.2017.

Naslednica čuvene imperije Svarovski, Viktorija Svarovski (23) je izgovorila sudbonosno “da” svom izabraniku, biznismenu, Verneru Murcu, na bajkovitom venčanju u hotelu Falisia u Portopikolu u Italiji. Viktorija, koja je inače i pevačica, pojavila se u venčanici koju potpisuje dizajner iz Dubaija, Michael Cinco, a koji je svoju kreaciju obogatio sa Svarovski kristalima od kojih su […]

Naslednica čuvene imperije Svarovski, Viktorija Svarovski (23) je izgovorila sudbonosno “da” svom izabraniku, biznismenu, Verneru Murcu, na bajkovitom venčanju u hotelu Falisia u Portopikolu u Italiji.

Viktorija, koja je inače i pevačica, pojavila se u venčanici koju potpisuje dizajner iz Dubaija, Michael Cinco, a koji je svoju kreaciju obogatio sa Svarovski kristalima od kojih su načinjeni laserski izrezani cvetovi i ukrasi.

Venčanica je bila klasična princeza A-kroj haljina, sa raskošnom suknjom i korsetom od prozirnog materijala koji je bio prekrivenim delikatnim aplikacijama, koji su se protezali i na rukave. Naravno, svi ukrasi su bili od kristala!

A šlep je bio dugačak neverovatnih pet metara, a i on je bio protkan kristalima!

Tako da je po rečima kreatora u haljinu utkano 500.000 Svarovski kristala, što je činilo ovu neverovatnu venčanicu teškom čitavih 46 kilograma!

Viktorija se kasnije presvukla, naravno u haljine koje su takođe bile protkane kristalima, te verujemo da je gostima podelila naočare za sunce da ne bi oslepeli od sjaja…

Mada ni gosti nisu zaostajali u raskošnim toaletama…

U crvenoj haljini je plesala do jutra, srećna, jer ovakvo bajkovito venčanje zaista se retko dešava…

Viktorija je već na medenom mesecu i uživa na jahti sa svojim suprugom, srećna i zadovoljna, kao i sve princeze…

Izvor: Hellomagazin

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *