Sony Xperia Touch prenosivi Android projektor stigao u Evropu

Objavljeno: 21.6.2017.


Sony je u februaru predstavio Xperia Touch – Android 7.0 Nougat uređaj koji projektuje svoj interfejs na ravnu površinu, kreirajući 23-inčni displej, osetljiv na dodir. Xperia Touch može da projektuje sadržaj i na zid u veličinama do 80 inča, sa podrškom za gestikulaciju i interakciju. Sony Xperia Touch prenosivi projektor je sada dostupan na teritoriji […]
Sony je u februaru predstavio Xperia Touch – Android 7.0 Nougat uređaj koji projektuje svoj interfejs na ravnu površinu, kreirajući 23-inčni displej, osetljiv na dodir. Xperia Touch može da projektuje sadržaj i na zid u veličinama do 80 inča, sa podrškom za gestikulaciju i interakciju.

Sony Xperia Touch prenosivi projektor je sada dostupan na teritoriji Evrope, po ceni od 1500 evra.

Ključne specifikacije Xperia Touch projektora uključuju: SXRD LCD shutter Projection System, sa 1366 x768p rezolucijom i autofokiusom, 3GB LPDDR3 RAM-a, 32GB eMMC skladište, 13MP kameru, 802.11a/b/g/n/ac (SISO) Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.2, GPS, Stereo zvučnike, USB Type-C port, HDMI Type-D port, integrisani mikrofon.

Senzori projektora uključuju: dva akcelerometra, senzor ambijentalnog osvetljenja, barometar, e-compass, žiroskop, senzore vlažnosti, temperature i ljudske detekcije.

Baterija je najslabiji segment ovog projektora i obećava samo sat vremena kontinuiranog projektovanja sadržaja, mada Sony sugeriše da će ovo zavisiti od apikacije koja se koristi i drugih faktora.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *