Sonja me ne zanima!

Objavljeno: 21.6.2017.


Marko za „Alo!” nije demantovao da je imao avanturu sa Sonjom, ali nam je jasno stavio do znanja da ga ona ne interesuje.
– Ne želim uopšte da komentarišem te gluposti koje se provlače po novinama poslednjih dana. To su sve gluposti, da li zaista milslite da ću komentaristi takve stvari? – rekao nam je Jarić na početku razgovora, a na pitanje da li je zbog problema koji su nastali sa Sonjom i Lukasom došao u Beograd odgovorio je:

– Ma kakvi zbog toga, došao sam zbog drugih stvari. To me ne zanima.

Na pitanje u kakvim je odnosima sada sa Lukasovom suprugom Jarić je odbrusio:

– Hvala, prijatno, ne želim da odgovaram više na pitanja – rekao je Marko i spustio slušalicu.

Kako je „Alo!” već pisao, drugovi su u više navrata pričali Marku da će mu Sonja doći glave i pitali ga šta će mu ona pored svih devojaka koje može da ima.

– Marko se sa Sonjom nikada i nije viđao dok su u Beogradu, već je ona dolazila u Majami tako da sigurno zbog toga nije ni došao. Ne znam da li su se čuli nakon svega, ali njemu svakako ne pada na pamet da se petlja u njen odnos sa Lukasom. Nije on planirao da ženi Sonju, pa da sada ispravlja krive drine. Zvali su ga drugari odavde i slali mu šta se piše, ali njega to ne dotiče – kaže naš izvor blizak Jariću.

Prema gradskim pričama, Lukas je još početkom maja otkrio da se Sonja dopisuje sa Jarićem i tada su se žestoko posvađali. Pevač je tada video Jarićeve poruke u njenom mobilnom telefonu i napustio stan u kojem žive.

– Lukas je pre toga napisao Jariću poruku sa svog broja u Sonjino ime i poručio mu da ubuduće sve šalje na taj broj. Tako mu je Lukas dok je sedeo sa Sonjom na večeri posle svih svađa napisao da ga pozove i kada je ovaj to učinio, Aca je dao slušalicu Sonji. Ona je bila šokirana i besna. Onda joj je oteo slušalicu i poručio Jariću: „Je*aću ti mater što je*eš ovu moju ku*vu!“ – pišu srpski mediji.

Izvor: Alo

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *