Na otvaranju terena Partizana: Lovernj, Bogdan…

Objavljeno: 21.6.2017.

Obnovljeni tereni košarkaškog kluba Partizan svečano su otvoreni na Kalemegdanu. Svečanosti su prisustvovali mnogi bivši i sadašnji igrači Partizana. Među prisutnima su bili Bogdan Bogdanović, Žofri Lovernj, Milenko Tepić, Petar Aranitović, Uroš Luković i Mihajlo Andrić. Bivši i sadašnji crno-beli zajedno sa kompanijom Mozzart u akciji „Sto terena za jednu igru“ predali obnovljeni teren mlađim […]

Obnovljeni tereni košarkaškog kluba Partizan svečano su otvoreni na Kalemegdanu.

Svečanosti su prisustvovali mnogi bivši i sadašnji igrači Partizana.

Među prisutnima su bili Bogdan Bogdanović, Žofri Lovernj, Milenko Tepić, Petar Aranitović, Uroš Luković i Mihajlo Andrić.

Bivši i sadašnji crno-beli zajedno sa kompanijom Mozzart u akciji „Sto terena za jednu igru“ predali obnovljeni teren mlađim selekcijama Partizana.

Na ovaj način, predstavnici Mozzarta i KK Partizan NIS predali su najmlađima na korišćenje obnovljene terene koji su zahvaljujući velikoj akciji Mozzarta, “100 terena za jednu igru”, posle dvadeset godina, dobili novi sjaj.

Sa dva renovirana terena na Kalemegdanu ukupan broj obnovljenih terena širom Srbije dostigao je broj 41..

Legendarni tereni KK Partizan na Kalemegdanu već decenijama su simbol igre pod obručima, mesto gde su svoje prve utakmice odigrale mnoge legende ovog kluba. Imali su jak razlog da se ponovo okupe, bivši i sadašnji crno-beli.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *