Klipersi kreću u reizgradnju, Finiks odbio trejd

Objavljeno: 21.6.2017.

Los Anđeles Klipersi svesni su da će teško uspeti da potpišu nove ugovore sa Krisom Polom i Blejkom Grifinom, pa su krenuli na B plan. Ekipa iz Kalifornije želi da trejduje Diandrea Džordana, a među prvim ekipama kontaktirali su Finiks Sanse. Klipersi su ponudili Džordana za Tajsona Čendlera i četvrtog pika sa ovogodišnjeg drafta koji […]

Los Anđeles Klipersi svesni su da će teško uspeti da potpišu nove ugovore sa Krisom Polom i Blejkom Grifinom, pa su krenuli na B plan.

Ekipa iz Kalifornije želi da trejduje Diandrea Džordana, a među prvim ekipama kontaktirali su Finiks Sanse.

Klipersi su ponudili Džordana za Tajsona Čendlera i četvrtog pika sa ovogodišnjeg drafta koji poseduju Sansi. Očekivano, ili ne, Finiks je glatko ovo odbio.

Nova generacija mladih igrača koja dolazi jedna od najboljih u poslednjoj deceniji, pa sada svako želi da dođe do što bolje pozicije da bira.

Takođe, pored mnogobronjih spekulacija, spominje se da su Lejkersi pokušali da trejduju drugog pika, u zamenu za dva Sakramentova, koji poseduje petog i desetog na draftu u noći između četvrtka i petka.

Generalni menadžer Vlade Divac odbio je ovakvu soluciju, s obzirom da sa petog i desetog mesta, ukoliko pogodi, može da dobije dva odlična igra za budućnost.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *