IT komad ljeta: Torba za kojom su poludele sve trendseterke

Objavljeno: 21.6.2017.


Drage dame, upoznajte se sa novom “it” torbom koja će obeležiti leto 2017!
Polukružni model od bambusa u prirodnoj boji sada je dobio nekoliko trendi varijacija koje su preplavile Instagram feed svih nas!

Prošle smo vas godine prvi put upoznali s cegerom za sve obožavateljke minimalizma, koji potpisuje brend Cult Gaia. Ovu torbu zapravo je bilo dosta teško ‘promašiti’ na Instagramu, jer za njom su poludele skoro sve trendseterke.

Polukružni model od bambusa u prirodnoj boji, bio je (i još uvek je) vrlo atraktivna dopuna svakoj letnjoj kombinaciji, a posebno ga volimo videti u kombinaciji s romantičnim letnjim midi haljinama. Ovaj originalan ceger i dalje pleni veliku pažnju modne publike i ‘hype’ oko njega zaista ne jenjava.

Dok se još uvek odlično prodaje prvi i osnovni model, dostupan u dve veličine, brendu je to poslužilo kao idealna prilika da osmisli njegove nove verzije i varijacije na temu. Cult Gaia kolekcija za leto 2017. tako nas upoznaje s prepoznatljivom formom, ali i novim materijalima i bojama.

Sada već slavni ceger, koji je nastao u Los Anđelesu, reprodukcija je japanske torbe za piknik iz 70-ih godina. Ove mu se sezone pridružuju nove varijante. Ili su izrađene od bambusa poput originala ili akrila, a osim u prirodnoj boji, sada ćete ih pronaći i u nekoliko novih: beloj ‘Mother of Pearl’ boji, crnoj, zelenoj, žutoj, bakrenoj i nežno ružičastoj.

Izvor: Journal

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *