Delfini nastavili sa pobjedama, slijedi duel sa SAD

Objavljeno: 21.6.2017.

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je i drugu pobedu na završnom turniru Svetske lige u Rusiji, pošto je savladala Italiju sa 13:7 (2:1, 3:2, 4:3, 4:1). Srbiju je predvodio Filip Filipović sa četiri gola, Duško Pijetlović je dao tri, a Gavril Subotić, Miloš Ćuk, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Stefan Mitrović i Andrija Prlainović po jedan. “Dobra […]

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je i drugu pobedu na završnom turniru Svetske lige u Rusiji, pošto je savladala Italiju sa 13:7 (2:1, 3:2, 4:3, 4:1).

Srbiju je predvodio Filip Filipović sa četiri gola, Duško Pijetlović je dao tri, a Gavril Subotić, Miloš Ćuk, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Stefan Mitrović i Andrija Prlainović po jedan.

“Dobra naša utakmica, posebno sam zadovoljan igrom odlične odbrane. Napad je kasnije došao sam po sebi. Niko nije očekivao da u ovom trenutku priprema, kada naporno radimo možemo ovako da odigramo”, rekao je Aleksić posle utakmice.

On je naveo da je bilo loših stvari, ali da misli da je ekipa ispunila sve zahteve selektora Dejana Savića.

Njegov saigrač Radomir Drašović kazao je da je prezadovoljan igrom.

“Prezadovoljan sam ovom igrom kojom smo uspeli da deklasiramo Italiju. Ponavljam da mi je drago što sam tu da, imam priliku da igram sa ovakvim šampionima. Puno mi je srce”, kazao je Drašović.

Srpski vaterpolisti imaju šest bodova i prvi su u grupi.

Narednu utakmicu, poslednju u grupnoj fazi, igraće u četvrtak protiv selekcije SAD.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *