Severina: Išla sam na vantjelesnu oplodnju, ali sam izgubila bebu

Objavljeno: 20.6.2017.


Prošla su dva meseca od kako je javnost rastužila vest da je popularna pevačica Severina zbog zdravstvenih komplikacija doživela spontani pobačaj. Međutim ona ovu vest nije ni potvrdila, niti demantovala, kao što se nije oglašavala ni nakon medijskih napisa da čeka bebu. Ipak, njene suze tokom nastupa u Splitu otkrile su da prolazi kroz težak period. […]
Prošla su dva meseca od kako je javnost rastužila vest da je popularna pevačica Severina zbog zdravstvenih komplikacija doživela spontani pobačaj.


Međutim ona ovu vest nije ni potvrdila, niti demantovala, kao što se nije oglašavala ni nakon medijskih napisa da čeka bebu. Ipak, njene suze tokom nastupa u Splitu otkrile su da prolazi kroz težak period.

Severina je zbog borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koju žestoko vodi sa bivšim suprugom Milanom Popovićem odlučila da stane na put nagađanjima i otkrije šta je prava istina.

– Stalno sam se vodila time da je ćutanje zlato kako bih zaštitila dete, ali sada znam da moram da progovorim kako bih zaštitila sina –rekla je Severina  u vestima RTL televizije i dodala- Zbog svojih godina išla sam na vantelesnu oplodnju. Međutim, izgubila sam bebu – rekla je vidno uznemirena pevačica.

Izvor: Hellomagazin

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *