Ranđelović nastupa 100. put za Srbiju

Objavljeno: 20.6.2017.

Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je ga raduje što će za nacionalnu selekciju upisati 100. nastup na utkmici protiv Kazahstana. “Nisu brojke bitne koliko rezultati. Presrećan sam jer igram sa nezaboravnom generacijom, što sam uspeo napornim radom da postanem standardan reprezentativac. Svi rezultati me samo motivišu da radimo još više”, rekao je Ranđelović. Sadašnji igrač […]

Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je ga raduje što će za nacionalnu selekciju upisati 100. nastup na utkmici protiv Kazahstana.

“Nisu brojke bitne koliko rezultati. Presrećan sam jer igram sa nezaboravnom generacijom, što sam uspeo napornim radom da postanem standardan reprezentativac. Svi rezultati me samo motivišu da radimo još više”, rekao je Ranđelović.

Sadašnji igrač madjarskog OSC-a, za reprezentaciju je debitovao 2012. godine i do sada postigao 28 golova. Bio je deo tima koji je osvojio olimpijsko zlato prošle godine u Rio de Žanieru.

Svaka medalja ima svoju draž, ali naravno Rio je neprevaziđen i nadam se da ćemo imati priliku da se još neki put popnemo na olimpijski tron. Zna se ko je Srbija u vaterpolu. I tako radimo”, rekao je srpski reprezentativac.

Srbija će danas od 15.40 u Moskvi igrati protiv Kazahstana u prvom kolu Završnog turnira Svetske lige.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *