Marjanoviću više minuta, Bejns odbio Pistonse

Objavljeno: 20.6.2017.


Centar Detroit Pistonsa Boban Marjanović, dobiće naredne sezone više minuta u NBA, s obzirom da Eron Bejns postaje slobodan igrač. Na kraju prošle sezone trener Van Gandi rekao da je pogrešio što nije davao više minuta Marjanoviću i da će naredne sigurno dobiti veću šansu. Još jednom potvrda za to stigla je u utorak, s […]
Centar Detroit Pistonsa Boban Marjanović, dobiće naredne sezone više minuta u NBA, s obzirom da Eron Bejns postaje slobodan igrač.

Na kraju prošle sezone trener Van Gandi rekao da je pogrešio što nije davao više minuta Marjanoviću i da će naredne sigurno dobiti veću šansu.

Još jednom potvrda za to stigla je u utorak, s obizirom da je druge centar Pistonsa Eron Bejns odbio da naredne sezone prima 6,5 miliona dolara i odlučio da postane slobodan igrač.

Ovim Bejns će tražiti verovatno veći ugovor, a po svemu sudeći neće ga dobiti u Detroitu, što znači da će Bobi biti drugi centar Pistonsa za narednu takmičarsku godinu.

Marjanović se nalazi na preliminarnom spisku Aleksandra Đorđevića za Evropsko prvenstvo ove godine, a prethodne sezone u NBA prosečno je beležio 5,5 poena i 3,6 skokova za 8,4 minuta po meču.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *