Blic: Novi Sad na nogama – potraga, očekuje se hapšenje

Objavljeno: 20.6.2017.

Novosadska policija intezivno traga za više osumnjičenih za ranjavanje mladiča S. G. u subotu i uskoro se očekuje njihovo hapšenje, piše “Blic”.

Novosadska policija intezivno traga za više osumnjičenih za ranjavanje mladiča S. G. u subotu i uskoro se očekuje njihovo hapšenje, piše “Blic”.

Kako navode, momci koji su se zatekli na mestu pucnjave nisu želeli da identifikuju napadača i još jednog ili dvojicu mladića koji su ih prvo jurili kroz Ulicu Ilije Ognjanovića, da bi jedan od njih pucao na S. G. na taksi stajalištu u Ulici Modene.

Izvor beogradskog lista navodi da je tuča u Dunavskoj kojoj je prethodilo ranjavanje i koja se odigrala samo desetak minuta pre pucnjave u subotu uveče povezana sa pucnjavom.

“Blic” navodi da se više momaka sukobilo u najpromentnijoj novosadskoj ulici, a u tuči su letele stolice i flaše iz bašte kafane i još jednog lokala.Mladići su ih bacali jedni na druge, a jedan od njih završio je na podu kada je udaren flašom vina u glavu.

Grupa momaka probala je da pobegne ka parku koji je u neposrednoj blizini, pa kroz ulicu Ilije Ognjanovića pored hotela “Putnik” da bi pred sam ulazak u taksi vozilo u S. G. bila ispaljena, prema nezvaničnim informacijama četiri metka, od kojih su ga tri pogodila.

Jedan od taksista opisao je za “Blic” trenutak ranjavanja rekavši da je napadač pucao u njega iz neposredne blizine, a da je ranjeni momak taksisti vikao “vozi, šta čekaš”.

Napadači su posle pucnjave pobegli u pešice u pravcu Bulevara Mihajla Pupina, a S.G. je u ponedeljak prebačen iz Urgentnog centra u Institut za pulmologiju u Sremskoj Kamenici, gde se lekari bore za njegov život.

Zadobio je prostrelne rane grudnog koša, noge i ruke.

Izvor: Blic, B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *