Beba rođena u avionu ima doživotno besplatno putovanje ”Džet ervejzom”

Objavljeno: 20.6.2017.


Na međunarodnom komercijalnom letu avio-kompanije ”Džet ervejz” 20-godišnja Indijka rodila je dečaka koji je kao poklon dobio besplatno doživotno putovanje ovom avio-kompanijom
MUMBAJ – Na međunarodnom komercijalnom letu avio-kompanije ”Džet ervejz” 20-godišnja Indijka rodila je dečaka koji je kao poklon dobio besplatno doživotno putovanje ovom avio-kompanijom.

Neimenovana žena porodila se na letu Boinga 737, dok je prevozio 162 putnika između Danmana u Saudijskoj Arabiji i Kočija u Kerali u Indiji.

“Putnica je na 10.500 metara nadmorske visine rodila dečaka”, navodi se u saopštenju aviokompanije i dodaje da su bolničari i osoblje u avionu pomogli pri porođaju.

Avion je usled ovog događaja promenio pravac i sleteo u Mumbaj odakle su majka i novorođenče prevezeni u bolnicu, a zvaničnici bolnice u Mumbaju navode da su i majka i beba dobro, prenosi AFP.

Džet Ervejz je u saopštenju naveo da je to bio prvi put da je beba rođena na letu avio-kompanije i da joj je zato obezbeđeno doživotno besplatno putovanje na letovima te kompanije.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *