Torcidina igra – udari Mamića, pošalji ga u more

Objavljeno: 19.6.2017.

U ponedeljak se na splitskoj Rivi sprema velika fešta povodom predstavljanja nastavka projekta otkupa deonica Hajduka pod nazivom ‘Za sva vrimena!’.

Program će između ostalog biti popunjen milenijskim fotografisanjem, velikim koncertom Marijana Bana i Diktatora, dodelom nagrade za najboljeg igrača u izboru članova grupe “Naš Hajduk,” dolazak Marija Pašalića i ostalim iznenađenjima.

Svoj doprinos večerašnjem događaju, koji je počeo u 19 sati i 11 minuta, daće i grupa Torcida Split koja je putem službene Fejsbuk stranice pozvala svoje pripadnike da od 20 sati, za vreme trajanja predstavljanja akcije, svrate do luke, gđe će se odvijati kulturno-umetnički performans.

Detalji performansa nisu poznati, ali hrvatski mediji navode da će biti organizovana nagradna igra udaranja lutke Zdravka Mamića. Prema nezvaničnim informacijama, onaj ko bude najdalje udario “Mamića” i poslao ga u more, biće pobednik.

Torcida je ovim performansom podsetila na napad koji se nedavno dogodio, kada je jedan pripadnik te grupe fizički napao nekadašnjeg predsednika zagrebačkog Dinama i povredio ga.

Identifikovan je kao Domagoj Ivelić koji je uhapšen zbog povređivanja Mamića.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *