Novak slavio, a Jelena spavala

Objavljeno: 19.6.2017.

Novak Đoković, jedan od najboljih tenisera na svetu, prisustvovao je slavlju svog prijatelja i kolege Viktora Torickog koje je organizovao povodom rođenja ćerke Irine.

Novak je kod Vikotra došao odmah nakon intimne proslave 31. rođendana njegove supruge Jelene, koju su upriličili u njihovom porodičnom domu u Beogradu.

Đoković se dovezao svojim džipom, bez previše pompe, sat vremena posle ponoći.

Pre nego što je Novak stigao u restoran, Troicki je izašao ispred kako bi mu objasnio gde da se parkira, a onda je Nole prošetao ulicom bez obezbeđenja i srdačno se pozdravio sa svima. Kada je ugledao Viktora, odmah ga je zagrlio i poljubio, a nakon toga su usledile čestitke povodom rođenja ćerke.

Đoković nije skidao osmeh sa lica, ali nije bio raspoložen da prisutnim medijima daje izjave. S obzirom na to da se Novak ne odvaja od supruge, mnoge je iznenadilo to što je ona izostala sa ovog veselja, ali očigledno da je Jelena bila previše umorna da bi u sitne sate izlazila u provod.

Kako saznajemo, Novak je do ranih jutarnjih časova ostao na žurki, a ovo vreme su, pored toga što su se veselili, iskoristili i da razgovaraju o očinstvu. Naime, Novak je dao nekoliko saveta Viktoru kako bi mu period koji tek predstoji lepše prošao.

Iako su mnogi očekivali da će se na veselju pojaviti i Novakova supruga Jelena, ona je rešila da izostane, jer je bila previše umorna. Da je zaista tako, potvrdila je i fotografijom iz kreveta koju je objavila na svom Instagram profilu.

Izvor: Alo

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *